Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
JUSTGAME.RO - it's never just a game when you are winning
 1. Dezvoltarea comunității

  1. chat_bubble_outline
   24 posts

   Administrație forum

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe forum

  2. chat_bubble_outline
   22 posts

   Utilizatori

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii Administrației !

  3. H-SERVERS HOSTING   (3 visits to this link)

   Găzduire JOCURI/WEB/TEAMSPEAK3/VPS începând de la 2,50 €. 23 % reducere cu codul ***”new” ***. Profită acum de cele mici prețuri. Reducere este valabilă la urmatoarele tipuri de găzduire : Counter-Strike 1.6 (32 slots) , SAMP ( 200 / 250 slots) , Fivem ( Platinum / Diamond ) , Gazduire WEB ( Enterprise) , Găzduire VPS ( Professional / Deluxe).

 2. Servere publice online

  1. chat_bubble_outline
   4 posts
  2. chat_bubble_outline
   2 posts
  3. chat_bubble_outline
   0 posts

   Servere SA:MP

   Serverele oficiale de San Andreas Multiplayer ale comunitatii.

   • No posts here yet
  4. chat_bubble_outline
   9 posts
 3. Proiecte comunitare

  1. chat_bubble_outline
   0 posts

   Watchers Zone

   Ai un jucător pe server care este destul de bun însă îl suspectezi de cod ? Nu reusești să-ți dai seama dacă folosește un cod sau este priceput la joc ? Ei bine, acesta este locul unde-ți poți rezolvă nedumiririle în legătură cu jucătorii suspecți de cod ! 

   • No posts here yet
  2. chat_bubble_outline
   8 posts

   Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiectdesen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

Announcements

×
×
 • Create New...